Ételhoroszkóp
2005.05.17. 20:51
Kos (március 21–április 19.)
Mit egyél? Ajánlott az ésszerű étkezés. A zabpehely, a hal, a zöldségek (azok között lehet káposzta, retek, fehérrépa is), enyhén zsíros hússal és sült burgonyával. A kapor és a hagyma különösen jót tesznek a Kos jegy szülötteinek. Kerüld az éjszakai nassolást. Mit igyál? A Kosok könnyen elveszíthetik a mértéket, ha ivásról van szó. Sajt mellé fogyasszanak vörösbort, máskor inkább fehérbort vagy 1-2 pohár pezsgőt. Mivel vendégeld meg a Kost? Szaftos, fűszeres étellel lepd meg, de ne feledkezz meg a zöldségekről sem! Desszertnek édes sütivel és gyümölccsel kínáld. Étellista - Hús: bárány, hal - Gyümölcs: grépfrút, görög- és sárgadinnye, málna, kivi - Zöldség: sárga- és fehérrépa, burgonya, retek, paprika - Fűszerek: bors, hagyma, sáfrány, kapor, rozmaring, menta, koriander, kakukkfű
|